• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۰/۰۸
به ميزباني دانشگاه صنعت نفت؛
كنفرانس ملی پژوهش‌های دانش‌بنیان در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار می‌گردد
به همت دانشگاه صنعت نفت، کنفرانس ملی پژوهش‌های دانش‌بنیان در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در تاريخ 3 اردیبهشت ماه سال آينده در دانشکده نفت اهواز برگزار می‌گردد.

به همت دانشگاه صنعت نفت، کنفرانس ملی پژوهش‌های دانش‌بنیان در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در تاريخ 3 اردیبهشت ماه سال آينده (1399/02/03) در دانشکده نفت اهواز برگزار می‌گردد.

این کنفرانس با مشارکت متولیان این امر که در یک طیف گسترده و مرتبط اعم از مسئولین، متخصصین، مهندسین، کارشناسان و صاحب‌نظران می‌باشند برگزار خواهد شد تا با ارائه جدیدترین مقالات و دستاوردهای علمی و تجربی روز دنیا توسط پژوهشگران و محققین، در راستای ارتقای سطح علمی و در نهایت افزایش بهره‌وری و نهایتاً توسعه همه‌جانبه و صحیح جامعه گامی استوار برداشته شود.

از کلیه مدیران، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دعوت به عمل مي‌آيد تا آخرین یافته‌های علمی خود را حداکثر تا  تاريخ 9 اسفند ماه سال جاري از طریق سایت کنفرانس به نشانی www.rlsconf.ir  ارسال نمایند.

محورهاي كنفرانس:

- گرایش مهندسی نفت و صنایع وابسته