عنوان : كسب مقام دوم در هفتمین دوره نوآوری‌های برتر نفت، گاز و پتروشیمی توسط یكی از شركت‌های مركز رشد دانشگاه صنعت نفت
 ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
منبع خبر : مركز رشد واحدهاي فناور نفت و گاز دانشگاه صنعت نفت

شرکت دانش بنیاد آریا ایرانیان به مدیریت آقای حمیدرضا رفیعی‌زاده یکی از شرکت‌های عضو مرکز رشد دانشگاه صنعت نفت موفق به کسب مقام دوم در هفتمین دوره نوآوری‌های برتر نفت، گاز و پتروشیمی و جشنواره ملی دانایی خلیج فارس گردید.
این شرکت از سال 1394 با ایده‌محوری "طراحی و ساخت ابزار اندازه‌گیری فشار و دمای درون چاهی" در مرکز رشد دانشگاه صنعت نفت پذیرش و مشغول فعالیت گردیده است.
لازم به ذکر است، ابزار اندازه‌گیری دما و فشار درون‌چاهی ساخت این شرکت دارای بالاترین کیفیت ممکن از لحاظ برخورداری از بهترین و پیشرفته‌ترین سنسورهای روز دنیا در زمینه اندازه‌گیری دما و همچنین سنسور اندازه‌گیری فشار تا 400 درجه سانتی‌گراد تحمل گرمایی می‌باشد. ضمناً در قسمت حافظه نیز از توانمندی‌های ویژه‌ای برخوردار است. این ابزار به دلیل مورد بهره‌گیری قرار گرفتن در طول یک دوره کامل، از ابتدای حفاری تا انتهای حوزه استخراجی، یکی از پر استفاده‌ترین ابزارهای صنعت حفاری تلقی می‌گردد.