عنوان : یادواره شهدای دانشگاه صنعت نفت برگزار شد
 ۱۳۹۶/۱۲/۱۳

يادواره شهداي دانشگاه صنعت نفت عصر روز شنبه مورخ 96/12/12 در محل يادمان شهداي گمنام دانشكده نفت شهيد تندگويان آبادان با حضور خانواده معظم شهدا، مسئولين، دانشجويان و جمعي از مردم آبادان برگزار گرديد.
اين مراسم با تلاوتي چند از آيات كلام‌الله مجيد آغاز و سپس آقاي نظام‌اسلامي (مجري شبكه يك سيما) به روايتگري از دوران دفاع مقدس پرداخته و حاج رضا نبوي، مداح اهل بيت، با مداحي خود حال و هواي معنوي اين مراسم را دوچندان نمودند.
سردار تنگسيري جانشين فرماندهي محترم نيروي دريايي سپاه پاسداران، ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهيدان دوران دفاع مقدس علي‌الخصوص شهداي گمنام، دانشكده نفت آبادان را بعنوان پايگاه مقاومت، هم در دوران قبل و بعد از انقلاب و هم در طول هشت سال دفاع مقدس معرفي نمودند. ايشان ضمن اشاره به توان نيروهاي مسلح پس از انقلاب، اظهار داشتند كه همه مردم و مسئولين بايد توجه داشته باشند كه جا پاي رهبري قرار دهند تا از مسير اصلي انقلاب خارج نشوند.
در پايان اين مراسم از خانواده‌هاي شهداي دفاع مقدس، مدافع حرم و همچنين شهداي حادثه كشتي سانچي با لوح تقدير و تنديس يادواره تقدير بعمل آمد.