پنج‌شنبه, 3 اسفند 1396
عنوان : سی‌ و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسر كشور آغاز شد
 ۱۳۹۶/۱۱/۰۸
منبع خبر : دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه

برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشجویان از جمله برنامه‌های دیرپایی است که در حوزه ترویج آموزه‌های دینی و قرآنی در دانشگاه‌ها به‌منظور فراهم آوردن زمینه‌ای جهت انس بیش از پیش دانشجویان با کلام انسان‌ساز الهی و مفاهیم تعالی بخش آن و همچنین نشر و بسط فضای معنوی و عطرآگین قرآن و عترت در محیط دانشگاهی بوده است .

اهداف :

1- ارتقای سطح فرهنگ قرآنی و اسلامی و اعتلای اخلاق و ایمان دینی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی
2- ایجاد انس و الفت بیش از پیش دانشجویان دانشگاه‌ها با قرآن و عترت
3- تقویت و توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه‌های سراسر کشور
4- ارج‌گذاری به فعالیت‌های قرآن و عترت و تشویق نخبگان دینی و قرآنی دانشگاه‌ها
5- شناسایی و معرفی استعدادهای برجسته قرآن و عترت دانشجویان به جامعه دانشگاهی

مخاطبان :

این جشنواره ویژه دانشجویان در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری برگزار خواهد شد .
ضمناً ملاک دانشجو بودن مخاطبان، تنها در مرحله اول اعمال می‌شود، بنابراین اگر دانشجویی پس از حضور در مرحله دانشگاهی فارغ‌التحصیل شود می‌تواند در صورت برگزیده شدن در مراحل بعدی نیز شرکت نماید . همچنين هر دانشجو تنها در يك رشته از مسابقات مي‌تواند شركت نمايد.

این جشنواره در بخش ها و رشته‌های مسابقات با عناوین ذیل برگزار می‌گردد :

بخش آوايي : تلاوت تحقیق – تلاوت ترتیل– حفظ 5 جزء – حفظ 10 جزء – حفظ 20 جزء – حفظ کل – دعا و مناجات خوانی -اذان – تواشيح

بخش معارفي : مفاهیم نهج‌البلاغه – مفاهیم صحیفه سجادیهحفظ موضوعی قرآن کریم – ترجمه و تفسیر قرآن کریم– آشنایی با احادیث اهل بیت (ع) – آشنایی با سیره معصومین (ع) – احکام – پرسمان معارفي – سبك زندگي اسلامي ايراني

بخش هنری : خوشنویسی نقاشی – طراحی پوستر – عكس – تذهيب –  فیلم کوتاه  – معرق و منبت

بخش ادبی و پژوهشي : شعر – داستان – نمایشنامه‌نویسی – فیلمنامه‌نویسی – تلخيص كتاب – مقاله نويسي

بخش فناوری :  توليد نرم‌افزار و اپليكيشن– كانال شبكه‌هاي مجازي

علاقه‌مندان جهت دریافت منابع مسابقات و شرکت در مسابقه می‌توانند به دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده‌ها مراجعه و یا نام، نام‌خانوادگی، رشته مسابقه، نام دانشکده و آدرس ایمیل خود را به شماره 30001976 پیامک نمایند .

مهلت ثبت‌نام: تا تاریخ 22/ 11/ 1396

شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر: 06135550032