پنج‌شنبه, 3 اسفند 1396
رو عنوان : در راستاي همكاري‌هاي آموزشي و پژوهشي؛
عنوان : دانشكده نفت تهران و شركت صنایع پتروشیمی خلیج فارس تفاهم‌نامه همكاری مشترك امضاء كردند
 ۱۳۹۶/۱۱/۰۲
منبع خبر : معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه
صنایع پائین‌دستی زنجیره نفت و گاز از جمله صنعت پتروشیمی در سیاست­‌های کلان بخش انرژی کشور و وزارت نفت دارای جایگاه ویژه‌ای است. ضرورت توجه جدی به گسترش پژوهش‌های کاربردی و توسعه کمی و کیفی سرمایه انسانی برای توسعه ارزش افزوده و اشتغال در صنعت پتروشیمی بسیار پر اهمیت می‌باشد. لذا در راستای ایجاد بستری مناسب برای گسترش همکاری‌هاي تحقیقاتی و آموزشي در حوزه­‌هاي مورد‌ نیاز صنعت پتروشیمی و نیز همکاری دوجانبه در جهت مهارت‌افزائی و تربیت نیروی انسانی توانمند و کارآمد با قابلیت ارائه خدمات به این صنعت مهم، تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک میان دانشکده نفت تهران و شرکت صنایع پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس مبادله گردید.

از مهمترین اهداف این تفاهم‌نامه، همکاری در طراحی، برنامه‌ریزی و اجرای پروژه‌های پژوهشی کاربردی، برگزاری دوره‌های حرفه‌ای و آموزش‌هاي مورد نیاز برای تربیت و پرورش مدیران و نیروی انسانی شاغل، تعیین چارچوب آماده­‌سازی و ارتقاء مهارت دانش­‌آموختگان دانشکده جهت جذب و به­ کارگیری در شرکت­‌های زیرمجموعه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، حمایت صنعتی از پایان‌نامه­‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده در راستای نیازمندی­‌های مطالعاتی صنعت پتروشیمی و افزایش سطح تعامل صنعت نفت و دانشگاه می‌باشد.

این تفاهم‌نامه با حضور رئيس محترم دانشکده، مدیر محترم توسعه منابع انسانی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و تعدادی از مسئولین ذیربط در محل شرکت صنایع پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس در تاریخ 1396/10/20 منعقد گردید.