شنبه, 25 آذر 1396
عنوان : اطلاعیه در خصوص اتفاقات اخیر در دانشكده نفت آبادان
 ۱۳۹۶/۰۹/۱۱
بسمه تعالي

جهت روشن شدن اذهان عمومي در خصوص وقايع اخير در دانشكده نفت آبادان لازم است موارد ذيل به اطلاع عموم برسد:

1. دانشجويان دانشكده از تاريخ 96/08/27 تا كنون به بهانه درخواست‌هاي استخدامي از حضور در كليه كلاس‌هاي درس امتناع ورزيده‌ و عليرغم حضور اساتيد در كلاس‌هاي درس به دليل اين اقدام دانشجويان، امور آموزشي دانشكده نفت آبادان كاملاً مختل و عملاً تعطيل بوده است.

2. مطابق مقررات آموزشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، غيبت بيش از سه شانزدهم جلسات درس در يك نيمسال باعث حذف درس شده كه در صورت ادامه‌ي وضعيت فعلي باعث حذف ترم تحصيلي خواهد شد.

3. در پاسخ به شايعات بي‌پايه، اعلام مي‌دارد دانشگاه تاكنون هيچگونه محدوديتي براي دانشجويان اعم از امور خدمات رفاهي دانشجويي (سه وعده غذا، خوابگاه و ...) و امور آموزشي اعمال نكرده است. ليكن ارائه اين خدمات نيز در صورت عدم حضور دانشجويان در كلاس‌هاي درس توجيه قانوني نخواهد داشت.