چهارشنبه, 1 آذر 1396
رو عنوان : در راستاي ارتقاء دانش و مهارت؛
عنوان : دانشگاه صنعت نفت و اداره كل نظام مدیریت دارایی‌های فیزیكی وزارت نفت تفاهم‌نامه همكاری امضا كردند
 ۱۳۹۶/۰۸/۲۳
اين تفاهم‌نامه بین آقای دکتر عبدالنبي هاشمی رئیس دانشگاه صنعت نفت و آقای مهندس اصل‌عربی مدیر کل نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی وزارت نفت، با حضور آقاي مهندس بیطرف معاون وزیر نفت در امور مهندسي، پژوهش و فناوري، روز سه‌شنبه مورخ 96/08/23 و در حاشيه نمايشگاه جانبي دوازدهمين همايش بين‌المللي مديريت دارايي‌ها با هدف ارتقاي دانش و مهارت در حوزه مديريت دارايي‌هاي فيزيكي صنعت نفت در مركز همايش‌هاي بين‌المللي پژوهشگاه صنعت نفت امضا گرديد.
پيرو اين تفاهم‌نامه، كليه مديراني كه در سطح صنعت نفت با دارايي فيزيكي سر و كار دارند، مي‌توانند در دوره‌هاي آموزشي مربوطه كه توسط دانشگاه صنعت نفت برگزار خواهد شد شركت نموده و صلاحيت حرفه‌اي كسب نمايند.