چهارشنبه, 1 آذر 1396
عنوان : بازدید نمایندگان شركت وینترشال آلمان از مراكز تحقیقاتی دانشكده نفت اهواز
 ۱۳۹۶/۰۸/۲۱
منبع خبر : معاونت پژوهشي دانشكده نفت اهواز
نمايندگان شركت وينترشال آلمان به میزبانی معاونت پژوهشی دانشکده نفت اهواز و با هدف بررسی امکان گسترش همکاری‌های پژوهشی، فناورانه و صنعتی با دانشگاه صنعت نفت خصوصاً در قالب طرح‌های میدان‌محور، در روز دوشنبه 15 آبان 96 از دانشکده نفت اهواز بازدید به عمل آوردند.
این بازدید كه پیرو مذاکرات معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه با نمایندگان این شرکت در آلمان صورت گرفته بود از ساعت 10 صبح تا بعدازظهر ادامه داشت، دکتر لوئیس گنوله مدیر پروژه تزریق آب رقیق و دکتر محسن رفیعی مهندس ارشد مخازن بعنوان نمایندگان شرکت وینترشال از مرکز تخصصی ازدیاد برداشت دانشگاه صنعت نفت، آزمایشگاه آنالیز مغزه، آزمایشگاه سنگ و سیال و همچنین دفتر طرح‌های میدان‌محور بازدید نمودند. همچنین طی جلسه‌ای که در سالن کنفرانس مرکز تخصصی ازدیاد برداشت دانشگاه صنعت نفت برگزار گردید، دکتر سلطانی به معرفی دانشگاه صنعت نفت و دکتر رفیعی به معرفی شرکت وینترشال پرداختند.
لازم به ذکر است که شرکت وینترشال بزرگ‌ترین شرکت آلمانی فعال در زمینه تولید نفت و گاز در عرصه بین‌المللی می‌باشد و ایران را بخشی از استراتژی کلیدی خود برای اجرای عملیات مهندسی نفت و گاز می‌داند؛ از این رو پیش از این نیز یادداشت تفاهمی را با شرکت ملی نفت ایران به امضا رسانده است. این شرکت مطرح بین‌المللی در زمینه‌های اکتشاف، توسعه، تولید و ازدیاد برداشت فعالیت‌های عمده‌ای را در دنیا به انجام رسانده است و در نوآوری و خلق فناوری در زمینه‌های مطالعات زمین‌شناسی، اندازه‌گیری‌های ژئوفیزیکی، مدل‌سازی مخزن، توسعه میدان، شکاف‌زنی هیدرولیکی، تزریق بخار، تزریق پلمیر و حفاری تجربه‌های بسیار خوبی در اختیار دارد.