چهارشنبه, 1 آذر 1396
عنوان : جلسه هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه صنعت نفت برگزار شد
 ۱۳۹۶/۰۸/۱۷
این جلسه به همت دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه صنعت نفت، با حضورآقای دکتر بنیانیان رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی و جمعی از اساتید و نخبگان دانشگاه صنعت نفت، صبح روز دوشنبه مورخ 96/08/15 در دانشكده نفت اهواز و در ظهر همان روز در دانشکده نفت آبادان با موضوع «نقش اساتید دانشگاه‌ها در تمدن‌سازی اسلامی» برگزار گردید.
آقای دکتر بنیانیان به ارائه مطالبي در خصوص محورهاي ذيل پرداختند:
- توسعه فرهنگی و آموزش در بین جوانان و دانشجویان و تاثیر آن در زندگی و آینده شغلی
- آسیب‌شناسی جهانی‌سازی و تاثیر آن بر فرهنگ اسلامی
- تحلیل کاستی‌های داخلی در توسعه فرهنگی
- نقش فرهنگ عاشورایی در جهت مقابله با تهاجم فرهنگی
- فرهنگ‌سازی آگاهانه و غیر آگاهانه به وسیله آموزش توسط دانشگاه‌ها در بین جوانان
- بررسی مشکلات فرهنگ سازی امروزی و دوری جوانان از دین
- نقش بسیج اساتید دانشگاه صنعت نفت در بحث توسعه فرهنگ اسلامی در کنار توسعه علمی و اشاعه این فرهنگ در بین دانشجویان
ايشان اظهار داشتند: بايد بدانيم تغييرات فرهنگي از كجا منشا مي‌گيرند و كدام بخش آن خارجي و كدام داخلي هستند و چگونه مي‌توان آنرا مديريت كرد. همچنين همه ما تحت تاثير محيط هستيم ولي ميزان تاثيرگذاري متفاوت است. وي با بيان اين نكته كه اگر همه مديران و نخبه‌ها دچار تحول مثبت شوند مي‌توانيم در مقابل تهاجم فرهنگي مقاومت كنيم، رسالت دانشگاه در جمهوري اسلامي را تربيت دانشجوي تمدن‌ساز عنوان نمودند.
جلسه با طرح پرسش و پاسخ‌هايي بین حاضرين پیرامون موضوع مورد بررسی خاتمه یافت.