چهارشنبه, 1 آذر 1396
عنوان : بازدید مدیر اكتشاف شركت ملی نفت ایران از دانشكده نفت
 ۱۳۹۶/۰۷/۲۶
آقاي مهندس سيدصالح هندي مدير اكتشاف شركت ملي نفت ايران و هيات همراه از امكانات، تجهيزات و آزمايشگاه‌هاي دانشكده نفت اهواز در روز چهارشنبه مورخ 26 مهر ماه سال جاري بازديد بعمل آوردند.
قبل از بازديد و به منظور معارفه بيشتر و همچنين تشريح امكانات، توانمندي‌ها و دستاوردهاي علمي و پژوهشي، جلسه‌اي راس ساعت 13:25 در سالن جلسات با حضور مسئولين مديريت اكتشاف و دانشگاه برپا گرديد. جلسه با تلاوت آياتي چند از كلام‌الله مجيد و ذكر صلوات آغاز گرديد.
در ابتدا، آقاي دكتر عبدالنبي هاشمي رئيس دانشگاه صنعت نفت، ضمن عرض خير مقدم و خوش‌آمد گويي، به معرفي اساتيد و مسئولين حاضر در جلسه و همچنين معرفي توانمندي‌ها و پتانسيل‌هاي موجود در دانشگاه پرداختند. ايشان در ادامه بيان داشتند كه شاكله‌ي اصلي دانشگاه، دانشكده نفت آبادان با قدمتي نزديك به 80 سال است كه افتخارات زيادي براي وزارت نفت و شركت ملي نفت داشته است به طوري كه بسياري از مديران نفت، از دانش‌آموختگان اين دانشكده هستند. در ادامه، دكتر هاشمي به معرفي امكانات و تجهيزات دانشكده نفت اهواز و تعداد اعضاي هيات علمي، تعداد دانشجويان و رشته‌هاي موجود در هر دانشكده و همچنين ماموريت اصلي هر واحد آموزشي پرداختند. در انتها، ضمن اشاره به دستگاه‌هاي منحصر به فرد موجود در دانشگاه، خواستار تعامل بيشتر صنعت با دانشگاه و حمايت از پايان‌نامه‌هاي كارشناسي‌ارشد شدند و ابراز اميدواري كردند كه زمينه همكاري‌هاي آموزشي و پژوهشي، بيشتر از پيش بوجود آيد.
در ادامه، آقاي مهندس هندي مدير اكتشاف شركت ملي نفت ايران، ضمن تشكر، به ايراد سخنراني پرداختند و عنوان نمودند كه مديريت اكتشاف نفت و دانشگاه صنعت نفت، دو عضو از يك خانواده هستند. مهندس هندي گفتند: با تمام فراز و نشيب‌هايي كه دانشگاه صنعت نفت داشته است همواره يكي از اصل‌هاي وزارت نفت بوده و همچنان به مسير خود ادامه داده كه آثار آن در كل وزارت نفت مشهود مي‌باشد، اين را مي‌توان در كيفيت علمي دانش‌آموختگان دانشگاه صنعت نفت به وضوح ديد. اين دانشگاه به لحاظ توان آزمايشگاهي، اساتيد و موقعيتي كه دارد كاملاً متمايز مي‌باشد و بايستي بتوان از ظرفيت‌هاي موجود در آن استفاده نمود. ايشان فرمودند در بحث‌هاي آموزشي و حفاري اكتشاف كه بخش بسيار مهمي در اكتشاف است، نياز است كه دانشگاه به ما كمك كند البته با تاكيد بر مشاورهاي بين‌المللي.
در ادامه، ديگر حاضرين در جلسه، به گفتگو و تبادل‌نظر پرداختند و در انتهاي جلسه نيز تفاهم‌نامه همكاري‌هاي علمي، آموزشي و پژوهشي در جهت رفع نيازهاي صنعت نفت كشور خصوصاً در حوزه اكتشاف منابع نفت و گاز بين دانشگاه صنعت نفت و مديريت اكتشاف به امضاء رسيد.
بعد از پايان جلسه، حاضرين از مراكز، آزمايشگاه‌ها و تجهيزات دانشكده نفت اهواز مانند دفتر طرح‌هاي ميدان‌محور، دستگاه شبيه‌ساز حفاري، آزمايشگاه سنگ سيال، آزمايشگاه آناليز مغزه و ... بازديد بعمل آوردند.

آقاي مهندس هندي؛ مدير اكتشاف شركت ملي نفت ايران

آقاي دكتر هاشمي؛ رئيس دانشگاه صنعت نفت