سه‌شنبه, 25 مهر 1396
عنوان : برگزاری چهاردهمین سخنرانی از سلسله سخنرانی‌های علمی و كاربردی در دانشكده نفت تهران
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۷
منبع خبر : مركز تحقيقات دانشكده نفت تهران
    مرکز تحقیقات دانشکده نفت تهران در جهت ارتقای سطح علمی دانشجویان و هـم‌افزایی دانش و تجربه اعضای محترم هیـات علمی دانشگاه، اقدام به برگـزاری سلسله سخنرانی‌های علمی و کارگاه‌های آمــوزشی نموده است. این سخنرانی‌ها و کارگاه‌ها در موضــوعات مورد علاقه دانشجویان رشته‌های مختلف تحصــیلی و مسایل روز صنعـت نفت با حضور اسـاتید و مـدیران مطرح این صنعت برگزار می‌شود. در همین راستا، چهـاردهمین سخنرانی علـمی و کاربــردی با حضور آقای دکتـرحجـت‌اله غنیـمی‌فرد مشـاور عالی دبیـر کل اوپـک در ویـن و عضو هیات علمی دانشکده نفت تهران با موضوع "تحولات بازار نفت و چشم‌انداز آن در کوتاه‌مدت" Oil Market Developments and Short Term Prospectives روز چهارشنبه مورخ 96/07/19، ساعت 10 در سالن آمفی تئاتر دانشکده نفت تهران برگزار خواهد شد. از كليه اساتيد و دانشجويان گرامي جهت شركت در اين سخنراني دعوت بعمل مي‌آيد.