سه‌شنبه, 25 مهر 1396
عنوان : پیام تبریك رئیس دانشگاه صنعت نفت به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
 ۱۳۹۶/۰۶/۲۷

طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است و خداوند، جويندگان دانش را دوست دارد. حضرت محمد (ص)

آغاز ماه مهر، بهار علم و دانش را حضور جامعه‌ي دانشگاهی، اساتید گرانقدر و دانشجویان گرامی بویژه دانشجویانی که به تازگی در جمع خانواده‌ي دانشگاهی پذیرفته شده‌اند تبریک عرض می‌نمایم. از خداوند متعال سپاسگزارم که در آستانه بازگشایی دانشگاه‌ها، بار دیگر كاميابي خدمتگزاری به شما عزیزان آینده‌ساز ایران اسلامی را نصیب اینجانب، اساتید و کارمندان خدوم و زحمتکش دانشگاه صنعت نفت گردانید. انشاالله در سال تحصیلی جدید این توفیق به ما عنایت گردد که بتوانیم با بهره‌‌مندی از همه‌ي توان و حتی با تلاشی مضاعف و خالصانه، گام‌هایی موثر در شتاب‌دهی به رشد علمی سازنده و مفید میهن عزیزمان برداریم.
مقارن بودن شروع سال تحصیلی با هفته‌ي شکوهمند دفاع مقدس، تقارنی است که فضای دانشگاه را به یاد و خاطره‌ی شهیدان متبرک ساخته و پاسداری از حرمت خون شهیدان را در سنگر دانشگاه یادآوری می‌نماید. ما نیز با گرامیداشت هفته‌ي دفاع مقدس، با آرمان‌های امام راحل (ره) و شهیدان گرانقدر، تجدید میثاق نموده و همواره پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب را سرلوحه زندگی و کار خود قرار می‌دهیم تا بتوانیم تحولی بنیادین در حوزه تعلیم و تربیت ایجاد نمائيم.
از خداوند بزرگ، سال تحصیلی پر خیر و برکتی را در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) برای همگان مسئلت دارم.

عبدالنبي هاشمي
رئيس دانشگاه