چهارشنبه, 1 آذر 1396
عنوان : موفقیت یكی از شركت‌های مركز رشد دانشگاه در ثبت اختراع هیدرو پمپ مفصلی
 ۱۳۹۶/۰۵/۳۰
منبع خبر : مركز رشد واحدهاي فناور نفت و گاز دانشگاه
شركت اتحاد ماشين دانش‌بنيان به مديريت آقاي عقيل هاشميان يكي از شركت‌هاي مستقر در مركز رشد دانشگاه موفق به اختراع دستگاه هيدرو پمپ مفصلي خنثي‌ساز بارهاي شعاعي و محوري، گرديد. جديد بودن و تازگي در سطح جهان، گام اختراعي و كاربرد صنعتي اين اختراع پس از ارزيابي و بررسي در "شوراي تخصصي ارزيابي اختراعات" مورد تائيد "سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران" قرار گرفته است و "گواهي‌نامه ثبت اختراع" توسط سازمان ثبت اسناد و املاك كشور صادر شده است.
هيدرو پمپ مفصلي خنثي‌ساز بارهاي شعاعي و محوري يك پمپ هيدروليك است كه در صنعت براي انتقال قدرت از آن استفاده مي‌شود. پمپ اختراعي توسط اين شركت قادر است نيروهاي مخرب اعمالي از سوي سيال تحت فشار را خنثي نموده و از آن جهت تحت بالانس قرار دادن قطعات داخلي خود استفاده كند. از ديگر خصوصيات اين پمپ مي‌توان به مقاومت بالاي آن در فشار بالاتر از 6000PSI اشاره كرد. اين پمپ قادر به كاركرد در هر دو جهت و تغيير حجم مي‌باشد.