چهارشنبه, 1 آذر 1396
عنوان : وزارت نفت برنامه‌ای برای واگذاری دانشگاه صنعت نفت به وزارت علوم‌ ندارد
 ۱۳۹۶/۰۵/۲۶
منبع خبر : روابط عمومی دانشگاه
به نقل از شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی (شانا)، اداره کل روابط عمومی وزارت نفت در پی انتشار خبری مبنی بر "واگذاری دانشگاه صنعت نفت به وزارت علوم" اعلام کرد:
این وزارتخانه برنامه‌ای برای واگذاری دانشگاه صنعت نفت به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ندارد. مگر این‌که، این موضوع به صورت یک تکلیف قانونی به وزارت نفت ابلاغ شود، لذا هرگونه برداشت دیگری از سخنان وزیر محترم نفت درباره‌ي این موضوع مقرون به صحت نیست.
در همین راستا و به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آقای دکتر عامر كعبي نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشتند: این خبر اصلاً صحت ندارد و آقای مهندس زنگنه شخصاً و به صراحت خبر واگذاری این دانشگاه را تكذيب نمودند.
نماینده مردم آبادان افزود: این دانشگاه معتبر، كاملاً دولتی و در اختیار وزارت نفت است و بحث تفكيك آن از وزارت نفت نه در دولت و نه در مجلس شورای اسلامی مطرح نبوده است.
كعبي افزود: در مجموعه‌ي دانشگاهی صنعت نفت بدنبال ارتقای علمی و به روز شده در علوم نفت بوده و انشالله بتوانیم در شهرستان آبادان كه همواره پیشتاز در این علم و صنعت بوده، دانشگاه را متمركز و به جایگاه اصلی خود بازگردانیم.