دوشنبه, 3 مهر 1396
عنوان : موفقیت پنج شركت مركز رشد دانشگاه صنعت نفت در اخذ مجوز دانش‌بنیان
 ۱۳۹۶/۰۵/۰۲
منبع خبر : مركز رشد واحدهاي فناور نفت و گاز دانشگاه
طی دو سال اخیر تعداد 5 شرکت از مجموعه شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه صنعت نفت موفق به طی مراحل قانونی لازم و کسب مجوز ثبت به عنوان یک شرکت دانش‌بنیان گردیده‌اند. لازم به ذکر است شرکت دانش‌بنیان، شرکت، موسسه یا تعاونی است که به منظور هم‌افزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش‌محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی (شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری) و تجاری‌سازی نتایج تحقیق و توسعه (شامل طراحی و تولید کالا و خدمات) در حوزه فناوری‌های برتر و با ارزش افزوده فراوان به ویژه در تولید نرم‌افزارهای مربوط تشکیل می‌شود و بر اساس معیارهای مورد نظر در آئین‌نامه تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان، صلاحیت آن به تأیید "کارگروه ارزیابی و تشخیص شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان – حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری" می‌رسد. شرکت‌ها و مؤسساتی که شاخص‌های موجود در آیین‌نامه مذکور را داشته باشند، مشمول بهره‌گیری از تسهیلات قانونی پیش‌بینی شده می‌گردند. اسامی این شرکت‌ها بر مبنای فهرست رسمی حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری: pub.daneshbonyan.ir به قرار ذیل است: