دوشنبه, 3 مهر 1396
عنوان : تفاهم‌نامه همكاری علمی - تحقیقاتی بین دانشكده نفت تهران و موسسه مطالعات بین‌المللی انرژی امضا شد
 ۱۳۹۶/۰۲/۲۱
منبع خبر : روابط عمومي دانشكده نفت تهران
یکی از راهبردهای حوزه‌ي پژوهشی دانشکده نفت تهران، توسعه‌ي ارتباط با مراکز علمی تحقیقاتی حوزه غیر فنی (درون و بیرون از صنعت نفت) می‌باشد. در این خصوص برنامه عملیاتی انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک و عملیاتی شدن آن با مراکز مربوطه از سال 1395 در دستور کار دانشکده بوده است.
موسسه مطالعات بين‌المللي انرژی یکی از مراکز علمی تحقیقاتی درون صنعت نفت می‌باشد که اشتراک‌هاي کاری زیادی با دانشکده دارد، لذا به‌منظور ایجاد شبکه تحقیقاتی حوزه غیر فنی، انعقاد تفاهم‌نامه با موسسه در دستور کار قرار داشت که این تفاهم‌نامه همکاری مشترک در حوزه‌های آموزشی- پژوهشی در روز یکشنبه مورخ 95/2/10 فی‌مابین دانشکده و موسسه منعقد گردید و در نظر است به صورت جدی عملیاتی گردد.
امید است به همت مسئولین ذیربط و اعضای محترم هیات علمی دو مجموعه، این اقدام، زمینه توسعه فعالیت‌های علمی - تحقیقاتی بخش غیر فنی در صنعت نفت و توسعه ارتباط کارآمد با صنعت گردد.