چهارشنبه, 7 تير 1396
عنوان : دانشگاه صنعت نفت در میان 10 موسسه برتر جهان در حوزه مهندسی نفت
 ۱۳۹۶/۰۱/۲۷
"مركز رتبه‌بندي دانشگاه‌هاي جهان" يا "سي. دبليو. يو. آر" در گزارش رتبه‌بندي موضوعي دانشگاه‌هاي جهان در سال 2017 ميلادي، دانشگاه صنعت نفت را در فهرست 10 موسسه برتر در حوزه مهندسي نفت قرار داده است.
بر پایه نتایج اخیر این نظام رتبه‌بندی، دانشگاه صنعت نفت در جایگاه هفتم جهان در حوزه مهندسی نفت قرار گرفته است. علاوه بر دانشگاه صنعت نفت، دانشگاه تهران در حوزه مهندسي ساخت و توليد در رتبه جهاني 10 و در حوزه مهندسي نفت در رتبه جهاني 4 و همچنين دانشگاه اميركبير در حوزه علم مواد- مواد مرکب در رتبه 5 جهاني قرار گرفته‌اند.
رتبه‌بندی موضوعی دانشگاه‌های جهان، موسسه‌ها را در ۲۲۷ حوزه موضوعی بر پایه شمار مقاله‌های پژوهشی‌شان در نشریه‌های برتر ارزیابی و نام ۱۰ موسسه برتر در هر حوزه را منتشر می‌کند.
داده‌های لازم برای سنجش عملکرد موسسه‌ها از پایگاه «Clarivate Analytics» دریافت می‌شوند. برای هر حوزه موضوعی در پایگاه "جی.سی.آر." یا «گزارش استنادی نشریه‌ها»، نشریات بر پایه «ضریب آیجین» و «امتیاز تأثیر مقاله»، از مقدار بزرگ به کوچک فهرست می‌شوند. سپس برترین مقاله‌ها در نشریه‌های با کیفیت‌تر شناسایی می‌شوند. این روند برای تمامی حوزه‌های موضوعی انجام و امتیاز موسسه‌ها بر پایه نمایه نامه علوم و علوم اجتماعی محاسبه می‌شود.