دوشنبه, 3 مهر 1396
عنوان : كسب عنوان واحد فناور برتر و غرفه برتر فن بازار توسط دو شركت مستقر در مركز رشد دانشگاه صنعت نفت
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۲
منبع خبر : مركز رشد واحدهاي فناور نفت و گاز دانشگاه
شرکت نانو فناوری الماس‌سیاه یکی از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه صنعت نفت، موفق به کسب عنوان واحد فناور برتر در هفته پژوهش و فناوری استان خوزستان در سال 95 که در دی‌ماه سال‌ جاری برگزار گردیده است، شد این شرکت با مدیریت آقای پدرام اسکندری‌سبزی از سال 1393 با ایده "طراحی و تولید افزایه‌های ضد هرزروی سیالات حفاری" در مرکز رشد مستقر و مشغول فعالیت می‌باشد.
همچنین شرکت کیمیاسازان آغاجری یکی دیگر از شرکت‌های مستقر در اين مركز نیز موفق به کسب عنوان غرفه برتر فن بازار در هفته پژوهش و فناوری سال 95 استان خوزستان گردید، این شرکت با مدیریت آقای ابراهیم آغاجری از سال 1393 با ایده "طراحی، ساخت، تجهیز کنترل توربین‌های نفت" در مرکز رشد دانشگاه صنعت نفت مستقر و مشغول فعالیت می‌باشد.