چهارشنبه, 7 تير 1396
عنوان : آغاز سی و دومین جشنواره سراسری قرآن كریم دانشجویان كشور
 ۱۳۹۵/۱۱/۰۴
منبع خبر : دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعت نفت
برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشجویان از جمله برنامه های دیرپایی است که در حوزه ترویج آموزه های دینی و قرآنی در دانشگاه ها به منظور فراهم آوردن زمینه ای جهت انس بیش از پیش دانشجویان با کلام انسان ساز الهی و مفاهیم تعالی بخش آن و همچنین نشر و بسط فضای معنوی و عطرآگین قرآن و عترت در محیط دانشگاهی بوده است.

اهداف:
1 – ارتقای سطح فرهنگ قرآنی و اسلامی و اعتلای اخلاق و ایمان دینی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی
2 – ایجاد انس و الفت بیش از پیش دانشجویان دانشگاه ها با قرآن و عترت
3 – تقویت و توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه های سراسر کشور
4 – ارج گذاری به فعالیت های قرآن و عترت و تشویق نخبگان دینی و قرآنی دانشگاه ها
5 – شناسایی و معرفی استعدادهای برجسته قرآن و عترت دانشجویان به جامعه دانشگاهی

مخاطبان:
این جشنواره ویژه دانشجویان در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برگزار خواهد شد.
ضمناً ملاک دانشجو بودن مخاطبان، تنها در مرحله اول اعمال می شود، بنابراین اگر دانشجویی پس از حضور در مرحله دانشگاهی فارغ التحصیل شود می تواند در صورت برگزیده شدن در مراحل بعدی نیز شرکت نماید.
این جشنواره در بخش ها و رشته های مسابقات با عناوین ذیل برگزار می گردد:

بخش آوایی: تلاوت تحقیق – تلاوت ترتیل – حفظ 3 جزء – حفظ 5 جزء – حفظ 10 جزء – حفظ 20 جزء – حفظ کل – اذان – دعا و مناجات خوانی

بخش معارفی: آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن– مفاهیم صحیفه سجادیه – مفاهیم نهج البلاغه – دیدگاه و سیره معصومین – آشنایی با احادیث و ادعیه – احکام – پرسمان معارفی- حفظ موضوعی

بخش هنری:
خوشنویسی – نقاشی – نماهنگ قرآن و عترت – عکس قرآن و عترت – تذهیب قرآن و عترت – فیلم کوتاه قرآن و عترت – معرق قرآن و عترت – پویا نمایی قرآن و عترت – طراحی پوستر قرآن و عترت

بخش ادبی و پژوهشی: شعر قرآن و عترت – داستان قرآن و عترت – نمایشنامه نویسی – فیلمنامه نویسی- مقاله قرآن و عترت – نقد و بررسی کتاب – تلخیص کتاب

بخش فناوری: نرم افزار قرآن و عترت – وبلاگ نویسی قرآن و عترت

دانشجویان گرامی می توانند در هر بخش فقط در یک رشته شرکت نمایند.
زمان بندی برگزاری مسابقات در سطح دانشگاه صنعت نفت متعاقبا اعلام می شود.
منبع مسابقات بخش معارفی به ایمیل شرکت کنندگان ارسال می شود.
علاقه مندان جهت دریافت منابع مسابقات و شرکت در مسابقه می توانند به دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده ها مراجعه و یا نام، نام خانوادگی، رشته مسابقه، نام دانشکده و آدرس ایمیل خود را به شماره 30001976 پیامک نمایند.

مهلت ثبت نام: تا تاریخ 22 / 11 / 1395

شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر: 09172943464