شنبه, 6 خرداد 1396
عنوان : نخستین پهباد خورشیدی كشور رونمایی شد
 ۱۳۹۵/۱۰/۰۷
منبع خبر : مركز رشد واحدهاي فناور نفت و گاز دانشگاه صنعت نفت
نخستين پهباد خورشيدي كشور كه توسط شركت داناسازان صنعت افق از شركت‌هاي مستقر در مركز رشد دانشگاه صنعت نفت ساخته شده است، در روز جمعه 26 آذر ماه سال جاري در غرفه پارك علم و فناوري خوزستان در هفدهمين نمايشگاه ملي دستاوردهاي پژوهش، فناوري و فن‌بازار با حضور مدير كل برنامه‌ريزي امور فناوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري رونمايي گرديد.
در اين فناوري، مدت زمان پرواز با استفاده از پنل‌هاي خورشيدي بسيار افزايش يافته و سيستم كنترلي شامل خلبان خودكار (autopilot)، كنترل بوسيله تلفن همراه و همچنين بصورت دستي است. اين پهباد مي‌تواند در عمليات كنترل و پايش خودكار خطوط انتقال نيرو و انرژي جهت نشت‌يابي، جلوگيري از هدر رفت و ارائه كليه خدمات تخصصي سنجش از راه دور مورد استفاده قرار گيرد.
اين موفقيت را به جامعه دانشگاهي كشور بويژه دانشگاه صنعت نفت تبريك عرض نموده و اميد است در آينده‌اي نزديك شاهد شكوفايي روزافزون استعدادهاي جوان و دانش‌آموختگان دانشگاه باشيم.